Helyi közélet

2014.01.22. 13:18

Dupláztak a Vasgyári Rendőrőrs járőrei

Miskolc - Hétvégi ház bontók újratöltve, avagy ismét két tettenérés történt a Lyukóvölgyben.

Miskolc - Hétvégi ház bontók újratöltve, avagy ismét két tettenérés történt a Lyukóvölgyben.A Miskolci Rendőrkapitányság Vasgyári Rendőrőrsének járőrei 2014. január 17-én mezőőri bejelentés alapján mentek a Lyukóvölgybe intézkedni, ahol két férfit értek tetten hétvégi ház bontás közben. A 18 éves Z. László és a 21 éves K. János miskolci lakosokat a rendőrök elfogták és előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult velük szemben eljárás.

Ezt követően 2014. január 21-én a déli órákban ismét intézkedett a Vasgyári Rendőrőrs munkatársai a Lyukóvölgyben, ahol újabb „vasnyerőket” értek tetten. A járőrök a 37 éves Cs. Zsolt, a 27 éves H. Péter, továbbá a 27 éves P. Krisztián miskolci lakosokat elfogták, majd előállították a Miskolci Rendőrkapitányságra, ahol velük szemben lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

- Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában