Elindult a nyári Topaukció

Akt.:
Elindult a nyári Topaukció
A mai naptól ismét a már szokásos licitálós játékunkra invitáljuk olvasóinkat.

Ma reggel vette kezdetét és július 29-én az esti órákig tart a régió legizgalmasabb árverése a Topaukció. Szeretne márkás termékekhez, nagy értékű szolgáltatásokhoz kedvező áron hozzájutni? Látogasson el az aukció ideje alatt a www.topaukcio.hu weboldalra és válogasson kedvére kínálatunkból. Egy gyors regisztráció után máris licitálhat kedvenc termékeire, és profitálhat a szenzációs árakkal.

Az ajánlat ezúttal is sokoldalú: wellness hétvégék, műszaki cikkek, óra-ékszer, egészségügyi- és szépségápolási szolgáltatások alkotják a kínálatot, de akár a kedvenc napi- és hetilapjaira is előfizethet az eredeti ár feléért.

A kikiáltási áron minden termék esetében a bolti árhoz képest legalább 50% kedvezmény van, de kínálatunkat böngészve akár 80%-os kedvezménnyel induló árverésekkel is találkozhatnak látogatóink.

 

Csak egy kattintás, és Ön máris az ország egyik legnagyobb virtuális árverésén találja magát. Egy kis szerencsével és jó licitálási stratégiával pedig jelentős kedvezménnyel vásárolhat, mindezt otthona kényelméből, az interneten keresztül.

 

Ne feledje: www.topaukcio.hu

 

A játékhoz jó szórakozást kíván a Topaukció csapata!hirdetés
hirdet�s