szereposztás

2019.12.10. 10:27

Robert Pattinson Batmanje végre megkapta az ellenfelét

A rajongóknak ezúttal nincs kifogásuk a rendező választása ellen.

Elegy Year : 2008 - USA Director : Isabel Coixet Peter Sarsgaard Editorial use only. It is forbidden to reproduce the photograph out of context of the promotion of the film. It must be credited to the Film Company and/or the photographer assigned by or authorized by/allowed on the set by the Film Company. Restricted to Editorial Use. Photo12 does not grant publicity rights of the persons represented.

Forrás: AFP

Fotó: Photo12

A következő Batman-film rendezője júniusban hivatalosan is bejelentette, kit választott a stúdióval karöltve Ben Affleck utódjának – írja a Híradó.

Az, hogy a Twilight vámpírja, Robert Pattinson az új denevérember, megosztó döntés, ráadásul Matt Reeves trilógiát tervez a színésszel, ami csak még inkább felkorbácsolta az indulatokat.

A rendező néhány hónapja mesélt a történetről, mely szerint a következő filmek sokkal inkább a detektív módba kapcsoló Bruce Wayne-ről szólnának, melyhez bőven adnak alapanyagot a képregények.

“Bruce Wayne-nek kellene lennie a világ legjobb detektívének, amit a filmek nem reprezentálnak megfelelően” – nyilatkozta Reeves.

Amivel viszont nincs gondja a rajongóknak az Kétarc új megszemélyesítője, a jóképű Peter Sarsgaard. Bár a készítők azon kívül, hogy ő is csatlakozik a stábhoz, mást nem árult el, de bennfentesek megszellőztették, hogy ő lesz az új verzióban Harvey Dent – írja a Just Jared.

Érdekesség, hogy Peter felesége, Maggie Gyllenhaal szerepelt a Christopher Nolan-féle változatban, melyben Rachel Dawes-t alakította, akit romantikus szálak fűzték Aaron Eckhart Harvey Dentjéhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!