Sport

2016.03.14. 16:02

Kolumbia lesz a tét Miskolcon

Miskolc - Előbb a holland futsalválogatottal találkozik a magyar csapat, aztán az olasszal.

Miskolc - Előbb a holland futsalválogatottal találkozik a magyar csapat, aztán az olasszal.

Utoljára 5 évvel ezelőtt szerepelt hivatalos válogatott-találkozón Miskolcon a magyar férfi futsalválogatott, a mieink 2011. január 10-én 3-1-re nyertek a finnek ellen.

Barátságos találkozón

A csapat fél évtizedet követően visszatér a városi sportcsarnokba, ráadásul nem is csupán egy találkozó erejéig. A múlt hónap elején a szerbiai kontinenstornán szerepelt együttes már szombaton a borsodi megyeszékhelyre érkezik, ahol edzőtábor kezdődik, majd március 15-én, kedden 18 órától barátságos összecsapást vívnak Hollandiával Dróthék, erre a meccsre díjtalan lesz a belépés.

Három nap szünetet követően Sito Rivera szövetségi kapitány gárdája visszautazik Miskolcra, ahol március 19-től a felkészülés újabb szakasza veszi kezdetét. Ennek lezárása lesz a március 22-én, kedden, szintén 18 órától az Eb-5. Olaszország elleni világbajnoki play-off első felvonása, amelyre a szurkolók 1000 (felnőttek), illetve 500 (gyermek, nyugdíjas) forintért vásárolhatnak majd belépőt.

A visszavágót április 13-án rendezik az azzurriknál, amelyik csapat jobbnak bizonyul a csatában, az kijut a szeptember 10. és október 1. között Kolumbiában sorra kerülő vb-re.

ÉM-MI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!