Elfogtak három körözött férfit Borsodban

Illusztráció
Illusztráció
Tiszaújváros, Encs, Edelény, Ózd, Miskolc, Kazincbarcika – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 8-án történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszaújvárosi-, az Encsi- és az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy fővel garázdaság elkövetése miatt, a miskolci egyenruhások az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegésért alkalmaztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést. Az Ózdi Rendőrkapitányság egy férfit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a tiszaújvárosi, a miskolci és a kazincbarcikai egyenruhások elfogatóparancs hatálya alatt álló egy-egy férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Encsi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további tíz esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s