Elfogták a táti kettős gyilkosság gyanúsítottját

Rendőrök a helyszínt biztosítják Táton 2012. október 18-án az éjszakai órákban, ahol holtan találtak egy 66 éves nőt és 44 éves lányát.
Rendőrök a helyszínt biztosítják Táton 2012. október 18-án az éjszakai órákban, ahol holtan találtak egy 66 éves nőt és 44 éves lányát. - © Fotó: Mihádák Zoltán | MTI
Tatabánya, 2012. október 19., péntek (MTI) – Elfogták pénteken azt a 21 éves fiatalembert, aki a gyanú szerint két nappal korábban Táton megölte édesanyját és nagyanyját – közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Léber Gabriella elmondta, hogy a férfit az Esztergomi Rendőrkapitányság rendőrei fogták el. Az elfogás körülményeiről és a bűncselekmény részleteiről később adnak tájékoztatást – tette hozzá a szóvivő.

A Komárom-Esztergom megyei Tát egyik családi házában szerdán találtak holtan két asszonyt, az igazságügyi orvos szakértő szerint a 66 és a 44 éves nővel aznap kora délután végeztek.

A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított M. Rolandot nagy erőkkel kereste a rendőrség, fényképét is közzétették.

A megyei főkapitányság sajtóreferense nem kívánta kommentálni az MTI értesülését, miszerint az elkövető lőfegyverrel végzett az édesanyjával, nagyanyját pedig késsel gyilkolta meg.

– MTI – Sporthírek