Elfogták a tápiószőlősi bankautomata támadóit

A rendőrök elfogták a hétfő hajnali, tápiószőlősi, bankautomata ellenei támadás gyanúsítottait. Az automatát úgy tűnik két helybeli fiatal akarta kocsival kitépni a falból. A két, még kedden elfogott fiatalembernek két másik társa is volt, őket még keresik.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, hétfőn hajnali fél háromkor kaptak bejelentést a rendőrök az újabb esetről. Ezúttal egy bank falába épített automatát akartak elrabolni ismeretlenek drótkötél és egy autó segítségével. Mivel a falba épített ATM-et nem tudták körbekeríteni a kötéllel, ezért kitépni sem sikerült a helyéről, csak az előlapja szakadt le. A pénzes kazettát nem tudták megszerezni a támadók.

A Pest Megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a lefoglalt felvételek, a helyszínen rögzített nyomok és a tanúktól beszerzett információk alapján még hétfőn nap közben elfogtak a rendőrök a támadók közül kettőt. A 24 illetve 25 éves tápiószőlősi fiatalember elismerte, hogy részt vett a támadásban. Két másik társuk is volt, őket még keresik.