Bódult állapotban volt a Miskolcon halálos balesetet okozó cserbenhagyó gázoló

Akt.:
Bódult állapotban volt a Miskolcon halálos balesetet okozó cserbenhagyó gázoló
Miskolc – Az elsődleges adatok alapján bódult állapotban volt az a sofőr és utasa is, akik Miskolcon autójukkal elütöttek egy férfit, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtottak. Az elgázolt férfi belehalt sérüléseibe.

Amint arról már beszámoltunk, 2017. december 11-én 17 óra 42 perckor Miskolcon, a Szarkahegy utcán egy ismeretlen típusú személygépkocsi elütött egy 55 éves miskolci férfit. Az ismeretlen sofőr a balesetet követően a helyszínről megállás és segítségnyújtás nélkül távozott.

A baleset következtében az elgázolt férfi a helyszínen 18 óra 30 perckor belehalt sérüléseibe.

halalos-gazolas-miskolcon09-st

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei Miskolcon két órán belül azonosították és elfogták a halálos közúti közlekedési balesetet okozó sofőrt és utasát.

A gépjárművet vezető 20 éves miskolci L. Józsefet segítségnyújtás elmulasztása bűntett, járművezetés bódult állapotban bűntett, továbbá kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, míg utasát a 19 éves miskolci L. Zsoltot segítségnyújtás elmulasztása- és kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2017. december 12-én bűnügyi őrizetbe vette a gyanúsítottakat és előterjesztéssel él előzetes letartóztatásuk indítványozására – tájékoztatott a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.


Tragédia Miskolcon
Miskolc - Halálos közúti közlekedési baleset történt hétfőn kora este Miskolcon a Szarkahegy utcán. Egy gyalogos férfi haladt az út szélén, amikor szemtanúk elmondása szerint egy fehér Suzuki feltehetően jóval nagyobb sebességgel közlekedve a megengedettnél a Lyukóvölgyi út irányába, elgázolta a ...