Elfogták a miskolci parfümtolvajt

Elfogták a miskolci parfümtolvajt
Miskolc, Sátoraljaújhely, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 28-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. október 28-án két főt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés miatt indítottak eljárást a miskolci rendőrök a 22 éves R. Ádámmal szemben. Az eljárás alá vont helyi fiatalember 2015. október 28-án 12 óra 40 perckor Miskolc egyik belvárosi drogériájából ruházatába rejtve két üveg parfümöt akart ellopni. A férfit a rendőrség kiérkezéséig az üzlet biztonsági szolgálata visszatartotta, az elfogott személyt a rendőrök előállítását követően őrizetbe vették.

A Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egyenruhásai egy a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt álló férfival szemben hoztak személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedést.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a megye rendőri szervei három elfogatóparancs hatálya alatt álló férfit fogtak el és vettek bűnügyi őrizetbe.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés további hét esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –