Elfogták a miskolci emberölés gyanúsítottját

Akt.:
Elfogták a miskolci emberölés gyanúsítottját
© Fotó: YouTube
Miskolc – A nyomozás eredményeként a rendőrök elfogták azt a férfit, aki karácsonykor megölt egy idős embert Miskolcon.

Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság H. Béla 38 éves miskolci lakossal szemben. A gyanúsított 2018. december 26-án, a kora reggeli órákban bement a korábban megismert áldozatának lakásába. A férfi ekkor többször megszúrta a 70 éves sértettet, aki a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A támadó ezt követően értékek után kutatott a lakásban, majd több mint százezer forintot zsákmányolva elmenekült a helyszínről.

A bejelentést követően a nyomozók az ügyben indított eljárás eredményeként azonosították, majd Debrecenben elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 38 éves férfit.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a 2019. január 2-án őrizetbe vett H. Bélával szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

ÉM


Illusztráció
Miskolc - A rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást. Miskolcon, 2018. december 28-án a kora délelőtti órákban, otthonában holtan találtak egy 70 éves férfit. Az esettel kapcsolatban megkezdődött szemle során megalapozott gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy a férfi halálát id...