Elfogták a körözött miskolci garázdát

Akt.:
Elfogták a körözött miskolci garázdát
Kazincbarcika, Miskolc, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. március 30-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. március 30-án a Kazincbarcikai- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy-egy fővel szemben járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés, illetve a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt indított eljárást. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A fentieken túlmenően a miskolci egyenruhások egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. B. Sándor 31 éves miskolci lakos ellen garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bocsátott ki korábban elfogatóparancsot a Miskolci Járásbíróság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –