Elfogták a körözött miskolci férfit

Akt.:
Elfogták a körözött miskolci férfit
Encs, Miskolc, Ózd, Sátoraljaújhely – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2016. január 10-én három férfit vettek szabálysértési őrizetbe.

Az Ózdi- és a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság járőrei egy-egy főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés elkövetése miatt, míg a miskolci rendőrök egy személyt az ideiglenes távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt vettek szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányságok a személyi szabadságukban korlátozott férfiakat gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Az elmúlt 24 órában a miskolci egyenruhások B. József 22 éves helyi lakost fogták el és vették bűnügyi őrizetbe, mert ellene az Encsi Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy esetben az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, anyagi kárral járó ütközés további egy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s