Elfogták a két drogdílert Miskolcon: előzetesben anya és fia

Elfogták a két drogdílert Miskolcon: előzetesben anya és fia
Miskolc – További fogva tartásukat rendelte el a nyomozási bíró annak az asszonynak és fiának, akik Miskolcon új pszichoaktív anyagot árultak.

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság B. Albertné 55 éves és B. Gergő 25 éves helyi lakosokkal szemben. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak Miskolcon, Csillag utcai lakásukban elfogásukig úgynevezett „kristály” nevű kábító hatású anyagot árultak. A 2015. április 20-án végrehajtott akcióban a Miskolci Rendőrkapitányság Felderítő Osztályának nyomozói a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával rajtaütöttek és elfogták a két drogdílert.

20152904141849

A gyanúsítottaknál tartott házkutatáson a rendőrök készpénzt, kábítószer gyanús anyagokat és a kereskedelmükhöz szükséges eszközöket foglaltak le.

A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói mindkét gyanúsítottat bűnügyi őrizetbe vették és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásukra, amit ügyészi indítványra a Miskolci Járásbíróság 2015. április 23-án elrendelt.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –