Elfogták a gyulai gyilkosság gyanúsítottját

Akt.:
Gyula, 2016. február 5. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2016. február 5-én a gyulai autóbusz-állomásnál, ahol holtan találtak egy férfit. A helyszíni szemle elsődleges megállapítása szerint a 37 éves dobozi férfi bűncselekmény áldozata lett.
Gyula, 2016. február 5. Bűnügyi helyszínelők dolgoznak 2016. február 5-én a gyulai autóbusz-állomásnál, ahol holtan találtak egy férfit. A helyszíni szemle elsődleges megállapítása szerint a 37 éves dobozi férfi bűncselekmény áldozata lett. - © MTI Fotó: Donka Ferenc
Budapest/Gyula – Beismerő vallomást tett az a húszéves férfi, aki a gyanú szerint megölt egy dobozi férfit péntek hajnalban Gyulán – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

A közlemény szerint a gyulai gyanúsított vallomásában azt mondta, hogy együtt italozott a sértettel, majd pénzt akart szerezni tőle, ezért bántalmazta és egy késsel többször megszúrta.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság az alig négy óra alatt elfogott férfit emberölés megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vette.

A halott férfira a rendőrök hajnali három óra után pár perccel találtak rá a gyulai autóbusz-pályaudvaron.

– MTI –


Megöltek egy férfit Gyulán

Budapest/Gyula – Holtan találtak egy 37 éves dobozi férfit a gyulai autóbusz-állomáson péntek hajnalban, az elhunyt a folyamatban lévő helyszíni szemle elsődleges megállapítása szerint bűncselekmény áldozata lett – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.
hirdetés


hirdet�s