Elfogták a brutális pilisi kettős-gyilkosság utolsó gyanúsítottját is

A rendőrök kedd hajnalban elfogták a tavaly októberi, pilisi kettős-gyilkosság negyedik gyanúsítottját. Egyik társát novemberben, a másik kettőt pedig idén januárban kapták el.

A csapat utolsó tagját a XIX. kerületben fogták el. A férfi szakállat is növesztett, hogy elváltoztassa külsejét.

Mint ismert, a pilisi pár holttestére tavaly, október 9-én bukkantak rá otthonukban. Már akkor tudni lehetett, hogy az 53 éves férfi és 56 éves élettársa gyilkosság áldozata lett, támadóik brutális módon végeztek velük. A gyilkosok a házból pénzt, arany ékszereket és mobiltelefonokat vittek el.

Az első gyanúsítottat még novemberben sikerült elkapniuk az egyenruhásoknak, a másik kettőt pedig – egy férfit és egy nőt – januárban fogták meg. Ők azóta is előzetes letartóztatásban vannak.

A csapat utolsó tagjára kedden, hajnalban csaptak le a rendőrök a XIX. kerületben. A gyanúsított még szakállat is növesztett, hogy elváltoztassa külsejét.

A három férfi ellen több emberen, nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt folyik az eljárás, míg női társuk ügyében csoportosan elkövetett rablásban bűnsegédként való részvétel elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoznak – tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság.
– Független Hírügynökség –