Elfogták a borsodnádasdi lány feltételezett gyilkosát

Akt.:
Elfogták a borsodnádasdi lány feltételezett gyilkosát
Borsodnádasd – Emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 20 éves borsodnádasdi férfival szemben.

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 3-án, a délutáni órákban tettek bejelentést egy 17 éves borsodnádasdi lány eltűnésével kapcsolatban. A rendőrség a polgárőrség és a tűzoltóság bevonásával megszervezte az eltűnt fiatal felkutatását, akinek holttestét éjfél előtt Borsodnádasdon találták meg.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói az ügyben végzett adatgyűjtések eredményeként 2017. szeptember 4-én gyanúsítottként hallgattak ki egy 20 éves borosodnádasdi férfit.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –


Megerőszakolhatták a borsodnádasdi lányt
Borsodnádasd - Megerőszakolhatták és megfojthatták azt a 17 éves borsodnádasdi lányt, akinek meztelen holttestét a település templománál találták meg. Csenge bulizni indult a szülei tudtával, de nyoma veszett. Eltűnését apja jelentette be, a család egészen vasárnap éjfélig reménykedett abban, ho...

Buliból ment haza, megölték a borsodnádasdi lányt
Borsodnádasd - Holtan találtak egy tizenhét éves, gimnazista lányt Borsodnádasdon. A lány eltűnését édesanyja jelentette be a rendőrségen vasárnap délután. Az RTL Klub úgy tudja, szombaton elengedte buliba azzal, hogy este tízre haza kell érnie. Mivel nem jelentkezett, keresni kezdték. Éjfél körü...

rendorseg-szirena
Borsodnádasd, Ózd - Büntetőeljárás keretében vizsgálják egy 17 éves borsodnádasdi lány halálának körülményeit. Az Ózdi Rendőrkapitányság Putnoki Rendőrőrsére szeptember 3-án a délutáni órákban tett egy 17 éves lány édesanyja bejelentést gyermeke eltűnése miatt. A rendőrség a polgárőrség és a t...A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s