Elfogták a 23 éves borsodi garázdát

Akt.:
Elfogták a 23 éves borsodi garázdát
Kazincbarcika, Mezőcsát, Mezőkövesd, Miskolc, Ózd, Tiszaújváros – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. július 10-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2016. július 10-én K. Dávid 23 éves mezőcsáti lakost garázdaság szabálysértés elkövetése miatt vette szabálysértési őrizetbe.

Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott személyt gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A Miskolci Rendőrkapitányság járőrei K. Erik 18 éves helyi lakost fogták el és vették bűnügyi őrizetbe az elmúlt 24 órában, aki ellen a Miskolci Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt bocsátott ki elfogatóparancsot.

Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Kazincbarcikai-, a Mezőkövesdi- és az Ózdi Rendőrkapitányság.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset nem történt, míg anyagi kárral járó ütközés két esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s