Elfogott utazóbetörők

Akt.:
Elfogott utazóbetörők
Elfogott utazóbetörők - © Fotó: police.hu
Miskolc – Az Avasi Rendőrőrs járőrei Miskolctapolcán a bejelentéstől számított fél órán belül elfogták a szigetszentmiklósi betörőket.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2014. június 3-án 3 óra 25 perckor érkezett bejelentés, melyben a sértett elmondta, hogy miskolctapolcai ingatlanába ismeretlenek betörtek, de a ház riasztó rendszere bekapcsolt és az elkövetők elmenekültek.

A jelentős erők mozgósításával megkezdett intézkedések eredményeként a kiérkező rendőrjárőrök a bejelentéstől számított fél órán belül intézkedés alá vontak két fiatalembert, akik igazoltatásuk alatt zavartan viselkedtek. Az érintetteknél megtartott ruházat- és csomagátvizsgálás során a rendőrök betöréshez használatos „segédeszközöket” találtak és foglaltak le.

Gyanúsított kihallgatásukat követően B. György 33 éves és Ny. György 32 éves szigetszentmiklósi lakosokat a Miskolci Rendőrkapitányság a lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban bűnügyi őrizetbe vette és előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –

Címkék: