Elfogott hernádvécsei tolvajok

Elfogott hernádvécsei tolvajok
Elfogott hernádvécsei tolvajok - © Fotó: police.hu
Encs, Hernádvécse, Miskolc – Borért indultak, de laptopot és más értékeket loptak el a helyi iskolából, azok a hernádvécsei tolvajok, akiket a rendőrök egy nap leforgása alatt azonosítottak, majd elfogtak. A rendőrök visszaadták az eltulajdonított értékeket.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást az Encsi Rendőrkapitányság D. S. 20 éves és P. A. 19 éves hernádvécsei lakosok ellen. A nyomozás adatai szerint a gyanúsítottak 2015. szeptember 21-én a hajnali órákban behatoltak a helyi iskolába, majd onnan laptopokat, és egyéb számítástechnikai eszközöket, továbbá sípot, tollakat, hálózati elosztókat, tornazsákot, hangfalat, akkumulátort, temperát, festéket, tűzőgépet tulajdonítottak el.

A nyomozók, szeptember 23-án akkor fogták el a 20 éves fiatalembert, amikor az Miskolcra indult, hogy zsákmányát eladja.

Az Encsi Rendőrkapitányságra előállított gyanúsítottak beismerő vallomást tettek. A rendőrkapitányság munkatársa a nyomozás eredményeként pedig hiánytalanul visszaadta jogos tulajdonosnak az ellopott értékeket.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –