Elfogatóparancs a nógrádi baseballütős támadók ellen

Túl van az életveszélyen az az autós, akit öten baseballütőkkel és botokkal támadtak meg a 21-es úton még kedden Bátonyterenyénél. Az öt férfit azonosította a rendőrség, ellenük elfogatóparancsot adtak ki.

A 26 éves autóson koponyaműtétet kellett végrehajtani, jelenleg a miskolci Megyei Kórház idegsebészeti osztályán ápolják, erősítette meg a Független Hírügynökség értesüléseit Filéné Simon Ibolya, a kórház szóvivője.

Az öt férfi még kedden a városban állított meg egy autót, amelyben egy 26 éves fiatalember és élettársa utazott. Miután a vezető a kocsiból kiszállt, az ismeretlenek nekitámadtak, és bántalmazni kezdték. Megverték a fiatalember időközben odaérkező szüleit is, a férfi apjának karját eltörték. Ezután a támadók egy autóval elmenekültek.

A rendőrség az öt támadót azonosította, egyelőre azonban nem találják őket, ezért csütörtökön elfogatóparancsot adtak ki ellenük, mondta el a Független Hírügynökségnek Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárás.Sporthírek