Elfogadták egymást

Elfogadták egymást
Miskolc – Miskolcra érkezett pénteken a Kézenfogva Alapítvány „Fogadd el, fogadj el!” országjáró kampánya, melyet a Miskolci Családsegítő Szolgálat bonyolított le „Nyitott szív és elfogadás” címmel.

A fő cél az volt, hogy minél több ép ember kerüljön kapcsolatba értelmileg sérült emberekkel és ez által megismerhesse értékeiket, különleges képességeiket, személyiségüket. Találkozhasson munkáikkal, bepillantást nyerhessen mindennapjaikba, velük együtt tevékenykedjen és tanulhasson tőlük, ezáltal az ép emberek elfogadóbbá váljanak.

A Tudomány és Technika Háza előtt megrendezett színes, családi napon közösen tapsoltak a színpadi produkcióknak a sérült és ép gyerekek, felnőttek, közösen vettek részt a baba-mama játszóházban, közösen versenyezhettek. De volt kiállítás és vásár, állatsimogató, kutyás bemutató és bohócmutatvány is. A vidám hangulatról Miskolc 14 intézményének, civil szervezeteinek összefogott produkciói és a vendégfellépők gondoskodtak. A délutánt táncház zárta.

ÉM-HE

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s