Életveszélyes stukkó az egykori Aranycsillagon

Életveszélyes stukkó az egykori Aranycsillagon
Miskolc – Az egykori Aranycsillag szálló épületén több életveszélyes stukkó is látható. Annak ellenére, hogy az önkormányzat, a közelmúltban történt tragédia kapcsán felszólította az ingatlantulajdonosokat, hogy vizsgáltassák át az épületek homlokzatát. 

Az egykori Aranycsillag száló épületén több életveszélyes stukkó is látható. Annak ellenére, hogy az önkormányzat, a közelmúltban történt tragédia kapcsán felszólította az ingatlantulajdonosokat, hogy vizsgáltassák át az épületek homlokzatát. Ezenkívül a madarak újra birtokba vették az épületet. Annak ellenére, hogy a közelmúltban takarítatta le azt az ÁNTSZ. Az épületre rácsokat is szereltek, hogy a galambok ne tudjanak odarepülni. De, mint ez a képeken jól látszik, nem sokat ér.

Kapcsolódó cikkek:

A stukkókat leverték, de lefotózták

Jó hír: a miskolci épületekről levert stukkók egy részét épségben meg tudták őrizni, hogy rekonstruálható legyen, illetve fotókkal is archiválták. A rossz: nincs rá pénz.

Újabb falomlás a miskolci belvárosban

A keddi tragikus baleset után szerdán is faldarabok hullottak a járdára a miskolci belvárosban.

Sok az életveszélyes ház a miskolci főutcán

Sok balesetveszélyes ház található a főutcán, egyik pédául a Weidlich-ház, amelynek már a homlokzata is válik le.

Halál Miskolc belvárosában: rászakadt az épület egy darabja

A Széchenyi u. 68. szám alatti (Könyváruházzal szembeni) épület homlokzati stukkódísze leszakadt egy járókelőre. A férfi a helyszínen meghalt, a feleségét sokkos állapotban szállították el. A Centrum környékét lezárták, a villamosok sem közlekedhetnek a helyszínelés idején.