Életveszélyes az abádszalóki baleset két sérültjének állapota

Akt.:
Életveszélyes az abádszalóki baleset két sérültjének állapota
Életveszélyes az abádszalóki baleset két sérültjének állapota - © Fotó: police.hu
Abádszalók/Karcag/Miskolc/Szolnok/Tiszabura – Ketten életveszélyes állapotban vannak a szerdai abádszalóki baleset sérültjei közül. Abádszalók és Tiszabura között szerda délután összeütközött egy személyautó és egy mikrobusz, a baleset következtében hárman meghaltak, hárman pedig megsérültek.

Kardos József, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Jász-Nagykun-Szolnok megyei vezető mentőtisztje csütörtökön elmondta: a személyautóban utazó család – egy tízéves gyermek és a szülei – nem élték túl a balesetet.

A mikrobuszban ülő három ember közül ketten súlyosan megsérültek, helikopterrel az egyiket Szolnokra, a másikat Miskolcra vitték, a könnyebben megsérült harmadik ember pedig a karcagi kórházba került.

police_abadszalok2

Filéné Simon Ibolya, a miskolci megyei kórház sajtóreferense az MTI érdeklődésére elmondta: a hozzájuk vitt nő sérülései életveszélyesek, őt várhatóan csütörtökön megműtik. Maroska Anikó, a szolnoki Hetényi kórház ápolási igazgatója azt közölte, hogy az intézményükben ápolt fiatalember állapota ugyancsak életveszélyes.

– MTI –


Összeütközött egy autó és egy mikrobusz Abádszalók és Tisza- bura között, hárman meghaltak

A személyautóban utazó család – egy tízéves gyermek és a szülei – nem élték túl a balesetet a 3216-os úton szerda délután. A mikrobuszban utazó három ember közül ketten súlyosan megsérültek, egyiküket a debreceni mentőhelikopter Szolnokra, a másik sérültet a miskolci mentőhelikopter Miskolcra vitte: a nő sérülései életveszélyesek, várhatóan csütörtökön megműtik.