Életstílus

2016.09.03. 16:20

19 hihetetlen kajafotó, amitől leesett az állunk

Az anyatermészet csodákra képes, néha egészen különleges gyümölcsökkel és zöldségekkel örvendeztet meg minket. No és persze itt vannak az élelmiszergyártók is, akik időnként a szokványostól igencsak eltérő terméket tesznek a zacsiba.

Az anyatermészet csodákra képes, néha egészen különleges gyümölcsökkel és zöldségekkel örvendeztet meg minket. No és persze itt vannak az élelmiszergyártók is, akik időnként a szokványostól igencsak eltérő terméket tesznek a zacsiba.

1. A nagyon hosszú, kunkori sültkrumpli.

2. Az őrült, mutáns citrom.

3. Egy fej fokhagyma, ami egyetlen gerezdből áll.

4. A dinnye, amit kifordítottak. Vagy csak szimplán megpucolták.

5. Rákocska a kagylóban.

6. A szalonna, aminek mellbimbója van.

7. Amikor a héjmentes kenyérnek mégiscsak van héja. Hát mivé lett ez a világ???

8. Ez a paradicsom épp úgy néz ki, mint egy idős asszony az Erzsébet korból, nemde?

9. Amikor a gabonapehely karikák közé bekerül egy gabonapehely kígyó is a csomagba.

10. Szegény lime-nak alig van húsa.

11. Homár ízű fagyi valódi homár-darabokkal.

12. Ez itt pedig az anyatej ízű fagyi.

13. No és a Facebooknak milyen íze lehet?

14. Amikor sajtpor kerül a dobozba chips helyett.

15. Befigyel egy nagy tekercs ragasztószalag a mekis mirelit krumpli zacskójában.

16. Amikor a lila krumpli zöldre színezi a vizet főzés közben.

17. Összenő, ami összetartozik. Például ez a két szem szőlő.

18. Egy újabb szuperhosszú sültkrumpli.

19. És a krumpli, ami fütyit növesztett.

Forrás: BuzzFeed.


A vásárlónak mindig igaza van. Akkor is, ha nincs igaza. Kivéve, persze, amikor tényleg nincs. Mert az éhhalál szélén álló, alacsony vércukorszinttel betévedő vendégek időnként teljesen értelmetlen dolgokat csinálnak a Mekiben. Nézzük, min akadtak ki igazán a McDonald s dolgozói.

Reggel egy vajas kiflivel indítja a napot. A déli hamburger mellé sült krumpli is érkezik. Este rendel egy nachost. A vasárnapi ebéd a nagyinál: bécsi szelet és palacsinta. Látszólag hétköznapi szituációk, hétköznapi ételekkel, mégis megannyi rejtély. Elgondolkodott már rajta honnan származnak legismertebb fogásaink?

Ahány kajálda, annyi sajtburger. Van, aki a klasszikus mekis bureszre esküszik, mások a Burger Kingsesért élnek-halnak, sokan a jó öreg, pályaudvari, csalamádés verzióért vannak oda. De van ám élet a gyorséttermi, fapados sajtburgeren túl is! Itt van például ez a 15 hamburger, amiért már most csurog a nyálunk.

Tudja, mit tegyen azért, hogy ne csípje a hagyma a szemét? És azt, hogy mit tegyen akkor, ha elsózta az ételt? Adunk néhány tippet, aminek hasznát veszi.

Az 5 legikonikusabb Bud Spencer evős jelenet csokorba gyűjtésével tiszteleg a 86 éves korában hétfőn elhunyt színészóriás emléke előtt a NetPincér csapata.

Egyik-másik reklámot megnézve nyálunkat csorgatva rohanunk a gyorsétterembe, hogy kipróbáljuk a legújabb menüt vagy éppen a szezonális nasit. Fizetés után viszont gyakran megüt a kiábrándító valóság: a kezünkbe nyomott kaja alig jár nyomában a plakátokon mutogatottaknak. Lássuk, mennyire különbözik a tökéletesre photoshopolt reklámverziót és a kevésbé étvágygerjesztő, felszolgált verzió!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!