Életstílus

2011.03.20. 13:20

Meglepő és modern esküvői ajándékok

<p>A nászajándékok és egyéb esküvői ajándékok kérdése mindig nagy fejtörést szokott okozni. Amennyiben valami érdekes ajándékkal szeretnéd meglepni az ifjú párt, válogass kedvedre az alábbi ötletek közül!</p>

Az esküvői ajándék lista bevezetése előtt az ifjú pár rendszerint 10 vázával, 20 pohár szettel és több tucat fényképalbummal lett gazdagabb az esküvő után, pedig szegényeknek mindebből elegendő lett volna egy is, vagy az is lehet, hogy egyre sem volt szükségük. A mai ifjú házasok már szerencsésebbek, hiszen az ajándék lista által végre olyan dolgokat kaphatnak, amire valóban szükségük van és ezáltal a vendégeknek is megkönnyítik a dolgukat.

Mégis vannak olyan furfangos meghívottak, akik nem elégszenek meg a listán szereplő kenyérpirítóval, akik valami különleges, eredeti és személyes nászajándékkal szeretnék meglepni az ifjú part. Ha te is közéjük tartozol, biztosan tetszeni fog az alábbi ajándék lista, amelyet kifejezetten modern pároknak állítottunk össze.

Folytatás az Álompár.hu oldalán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!