Életstílus

2010.10.13. 18:44

Szex legek

<p>Élvezed a szexet? El sem tudod képzelni, hogy még ennél is jobb lehet? Ugyan! Ki mint veti ágyát, úgy hentereg majd benne. Íme néhány szuper trükk, amelyek közül talán te is be tudsz vetni néhányat.</p>

A LEGdallamosabb szex

A ritmus felkelti a vágyat. Legalábbis ez derül ki a leicesteri egyetemen készített felmérésből, amelyben azt vizsgálták, melyik zenei stílus rajongói a jobb szeretők. Az eredmény: az elkötelezett hip-hop rajongók 38 százalékának több szeretője volt öt éven belül, mint a többi stílus kedvelőinek. Mint az efféle tökéletesen fölösleges statisztikák és felmérések hívei nagyon örültünk, amikor rábukkantunk erre a hírre, és mini közvélemény-kutatásunk alapján állíthatjuk, hogy lehet a dologban valami. A szerkesztőség tíz tagja közül hat hallgat zenét szex közben, és a hatból csupán egy esküszik a komolyzenére, egy a romantikus balladákra, a többi négy P. Diddy és Caramel muzsikáját részesíti előnyben.

Tipp: Szerezz be egy erotikus számokat tartalmazó válogatás cédét!

A LEGörömtelibb szex

Az orrunk tízezerszer érzékenyebb, mint bármely más érzékszervünk, és a jó illatok megbízhatóan és pillanatok alatt jó érzéseket keltenek bennünk. A kutatók arra is rájöttek az évek során, milyen az öröm illata a különböző kultúrkörökben élő embereknek: a mósusz és a vanília illata az, amitől az ausztrál bennszülöttől az angol dzsentlemenig mindenki beindul. Hogy ennek mi az oka? Ez a két illat olyan anyagokat tartalmaz, amelyek az anyatej illatára emlékeztetnek.

Tipp: Tekintve, hogy éjszaka a szaglásunk még kifinomultabb, mint máskor, előjátékként bátran kísérletezz az illatokkal! Fújd be a szerelmed testét egyfajta illattal azokon a helyeken, ahol a legszívesebben kényezteted – és tegye ő is ugyanezt a te testeddel. Érdekes megfigyelni, a partnered mely helyeket választja.

A LEGforróbb szex

A nők ugyanolyan rövid idő alatt képesek felizgulni, mint a férfiak, állapították meg kanadai tudósok. A kísérleti alanyok pornófilmet néztek, a tudósok hőkamerával figyelték a tévé előtt ülő férfiakat és nőket. Az izgalmi állapotot 30 másodperc múltán jelezte a kamera, a férfiak 11, míg a nők 12 perc elteltével voltak a legizgatottabbak.

Tipp: Egy pornófilm sokszor nem kellemes látvány egy nőnek. Ma már készülnek olyan alkotások is, amelyeket direkt nekünk, a mi kedvünkért forgatnak, a mi igényeink figyelembevételével.

A LEGgyümölcsözőbb szex

Az eper és a málna mind a férfiak, mind a nők gyönyörét fokozza. Ezt a közismert tényt tudományosan is bizonyította egy londoni kutató. Az ok: ezeknek a gyümölcsöknek a magjában sok a cink, ami valóságos tesztoszteronbomba.

Tipp: Vegyél friss epret (bár már rég nincs szezonja, de kapható!), és helyezd az előjáték során a farcsontodra vagy a két melled közé, aztán kezdődhet a falatozás. Majd meglátod, mennyire lebecsültétek eddig ezeket az erogén zónákat.

A LEGveszélyesebb szex

Az eddigi közvélekedéssel ellentétben nem a hetedik, hanem már a kapcsolat harmadik évében nagyra nő a veszélye annak, hogy egy kapcsolat valamelyik résztvevője félrelép. Ezt állítja legalábbis egy német pszichológus. A fő okként a fokozatosan ritkuló kommunikációt jelöli meg. Az általa végzett felmérésből kiderült, hogy a félrelépő nők 68, míg a férfiak 75 százaléka azért csalta meg a párját, mert sosem voltak képesek elmondani a másiknak, mire vágynak.

Tipp: Ha túlságosan szégyellős vagy nem mersz nyíltan beszélni a vágyaidról és az álmaidról, írd le őket egy kedves e-mailben vagy levélben. Nem szívesen buzdítunk az ivásra, de egy-két pohár bor után megered az ember nyelve, úgyhogy az is jó megoldás lehet, ha a nagy beszélgetés előtt legurítotok egy-egy pohárral.

A LEGszépítőbb szex

„Este ne aludjunk el rögtön, inkább szerelmeskedjünk egyet, még akkor is, ha fáradtnak érezzük magunkat” – javasolja David Weeks brit kutató. Szex közben ugyanis örömanyagok (bétaendorfinok) és fiatalító hormonok (például ösztrogén) szabadulnak fel, amelyek elalvás után, éjjel fejtik ki áldásos hatásukat. Simává teszik a bőrt, erősítik a hajat, gyorsítják a hajnövekedést.

Tipp: Ha szerelmed már elbóbiskolt, bújj oda hozzá, de ne használd a kezed. Simulj oda hozzá a melleddel, és a lábaddal fond át a lábát. Úgy meg fog lepődni, hogy azonnal felébred. Ha mindez kevés, a száddal is rádöbbentheted, hogy érdemes lenne ében lennie...

A LEGköltőibb szex

A szerelmes és erotikus versek, nevezzék őket bármilyen nyálasnak az ágyon kívül, a fiúkra is roppant stimulálóan hatnak. Főleg akkor – vigyázat, újabb érdekfeszítő felmérés következik! –, ha szerepel bennük valamilyen alkoholos itallal kapcsolatos szó vagy fogalom. Pusztán a „sör” vagy „viszki” szó olvasásától növekszik az örömhormon, a tesztoszteron termelése a férfiaknál. Ezt egy Markus Denzler nevű német kutató fedezte fel egy 82 férfi részvételével végzett teszt alapján.

Tipp: Amikor egy fárasztó nap után hazajön, írd fel a rúzsoddal a fürdőszobatükörre: Akarok egy Cuba Librét – aztán téged! És persze az sem árt, ha egy jó szerelmes vers-válogatás is van otthon a polcon, romantikus pillanatokra...

A LEGokosabb szex

A kellemes érintések növelik a tanulási képességet, jöttek rá amerikai kutatók. Ráadásul a bőrünk az 1,7 négyzetméterre eső ötmillió érzéksejtnek köszönhetően messze testünk legérzékibb felülete.

Tipp: Karcolgasd gyengéden a partnered hátát a körmöddel, vagy kérd meg, hogy adjon egy izgató Tao-masszázst. Hogy az milyen? Először alaposan átmasszírozza a kéz-, majd a lábfejedet, lassan elindul felfelé a lábadon, aztán a karod következik, utána a has – nagyon gyengéden –, végül a nemi szervek. Nem is hinnéd, mennyire egyszerű fantasztikus örömöt okozni...

A LEGpikánsabb szex

Az anális szexet csak azoknak ajánljuk, akik nagyon kíváncsiak rá, és megfelelően felkészülnek. De szeretkezés közben a fenék környéke semmiképpen sem tabu terület.

Tipp: Közvetlenül a csúcsra érés előtt masszírozd az ánuszodat, de akár az ujjadat is becsúsztathatod. Ugyanezt megteheted a partnerednek is – úgy belerázkódik majd, mintha áramütés érte volna. De meglásd, sokkal hálásabb lesz, mintha megrázná valami...
Forrás: www.nana.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!