Helyi közélet

2012.10.13. 15:24

Segít a Max-Immun Zsámbékon

Zsámbék - Vasárnap már ötödik alkalommal rendezik meg Zsámbékon az Örömautózás elnevezésű rendezvényt, amelyen súlyosan beteg gyermekek számára igyekeznek felejthetetlen programot varázsolni. A jótékonysági napra a hazai autósport élet számos jeles képviselője elfogadta a meghívást.

Zsámbék - Vasárnap már ötödik alkalommal rendezik meg Zsámbékon az Örömautózás elnevezésű rendezvényt, amelyen súlyosan beteg gyermekek számára igyekeznek felejthetetlen programot varázsolni. A jótékonysági napra a hazai autósport élet számos jeles képviselője elfogadta a meghívást.A Maximmun Racing Team teljes létszámban képviselteti magát, hiszen a pályaversenyző Kiss Pál Tamás mellett a magyar rallybajnokságban élen álló Kazár Miklós, valamint a rallytúrások között abszolút bronzérmet, kategóriájában pedig magyar bajnoki címet szerzett ifj. Kiss Lászlóval is találkozhatnak az érdeklődők. A csapat fő partnere pedig a pályán kívül is szeretne segíteni a daganatos betegségben szenvedő gyermekeknek.

- Ez valóban így van – erősítette meg Szabady Levente, csapatfőnök. – Köztudott, hogy a Max-Immun Rák – és Immunkutató Kft. a termékeivel komoly eredményeket ért már el a rák elleni harcban. Varga Gábor, a társaság tulajdonosa pedig úgy döntött, hogy a Zsámbékra érkező valamennyi beteg gyermeknek ajándékozni fog a gyógygombákból, így szeretne hozzájárulni a gyógyulásukhoz. Mi pedig a versenyzőinken keresztül szeretnénk egy szép napot szerezni nekik. Ezúton is szeretném a rendezőknek megköszönni, hogy a magyar autósport képviselői ilyen nemes célért együtt tölthetnek egy napot, azt hiszem, ennek a karitatív tevékenységnek valóban komoly haszna lehet. Fontosnak tartjuk a társadalmi szerepvállalásunkat, mert az élsportolók ebből a szempontból is mindenkinek példát mutathatnak. Most mi is így teszünk.

A zsámbéki Örömautózáson 250 súlyosan beteg fiatal vesz majd részt az ország öt gyermek onkológiai intézetéből. A délelőtt 10 órakor kezdődő programban lesz motoros, off-road és légi bemutató, játszóház valamint Ice Cream koncert is. A szervezők az elmúlt harminc évből valamennyi hazai rallybajnokot meghívtak, sokan már jelezték is a részvételüket. A Maximmun Racing Team pedig nem csak a részvételével, hanem a kezelés szempontjából fontos termékkel is igyekszik hozzátenni a nemes célhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában