Helyi közélet

2016.08.28. 13:17

Folyamatosan épül a tanuszoda Mezőkövesden

Mezőkövesd - Az alépítmény, a gépház szerkezete már elkészült.

Mezőkövesd - Az alépítmény, a gépház szerkezete már elkészült.

A 400 millió forintos kormányzati támogatás segítségével megépülő mezőkövesdi sportlétesítmény építését az alépítmény, azaz a gépház kialakításával kezdték el. Itt kapnak majd helyet a különböző vízgépészeti, víztechnológiai berendezések. Ezután a két medencetest, valamint a fal- és a tetőszerkezet épül meg.

Zajlik a munka

– Az alépítmény, a gépház szerkezete elkészült. Jelenleg az alépítmény burkolását, a vízgépészeti berendezések beszerelését, valamint az elektromos hálózat szerelvényezését végezzük. Emellett a gyerekmedence szerkezete is elnyerte végső formáját, itt már a falazási munkát végezzük, valamint építjük a nagy medencetest oldalfalait – ismertette az építkezés jelenlegi állását ifj. Szilvási András, a kivitelezést végző Szilvási Építő Kft. ügyvezetője.

A beruházás keretében a kollégium épületében kialakították az öltözőket, vizesblokkokat, valamint leburkolták a falakat. Jelenleg szerelvényeznek. A létesítmény ezen része 2–3 héten belül teljesen elkészül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában