Elek Ákosék három pontért utaznak Tallinba

Elekék jól ismerik az ellenfelet
Elekék jól ismerik az ellenfelet - © Fotó: ÉM-archív
Pénteken este újabb világbajnoki selejtező mérkőzést játszik a magyar labdarúgó válogatott.

Az Észtország elleni találkozót – amelyet a D-csoport 3. fordulójának keretében rendeznek – 20.30-kor kezdik majd Tallinban. Egervári Sándor szövetségi kapitány keretének tagja Elek Ákos, a DVTK középpályása, akit Telkiben szerdán délben hívtunk fel.

– Nemrégen ebédeltünk – mondta a piros-fehérek kiválósága, majd így folytatta: – Délután hetven perces tréninget tartunk, majd taktikai értekezlet lesz, csütörtökön reggel pedig már útra kelünk. Valamennyien jó hangulatban vagyunk és bízunk a jó szereplésben, vagyis a győzelemben.


Ön szerint mi lesz az Észtország - Magyarország vb-selejtező végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Reménykedik

Arra a kérdésre, hogy bízik-e a kezdőcsapatba kerülésben, Elek Ákos ezt mondta:

– Valamennyiüknek az a célja, hogy pályára lépjünk, így természetesen én is ezt szeretném. Ez azonban a kapitánytól függ, s Egervári Sándor általában csak közvetlenül az összecsapás előtt jelöli ki tizenegyét. Egymás között sokat beszélgetünk a pénteki meccsről és mindig arra az álláspontra jutunk, hogy akármilyen összetételben küld minket a zöld gyepre a mester, csak és kizárólag a 3 pont megszerzése a célunk. Jól ismerjük ellenfelünket, többen is fociztunk már ellenük klub- és válogatott színekben egyaránt, Telkiben pedig dvd-ről többször is kielemeztük csoportellenfelünket. Így nem érhet minket meglepetés, vagy váratlan esemény. Ha pedig begyűjtjük az áhított győzelmet, akkor a jövő héten jöhet a törökök elleni rangadó, persze ne szaladjunk előre…

ÉM-KT


Magyar válogatott – Egervári, Vanczák: győzni kell az észtek ellen

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) – Egervári Sándor szövetségi kapitány és a védő Vanczák Vilmos szerint csakis az lehet a célja a magyar labdarúgó-válogatottnak, hogy pénteken begyűjtse a három pontot az észtországi világbajnoki selejtezőn.

Magyar válogatott – Egy győzelem, egy vereség az észt mérleg

Budapest, 2012. október 10., szerda (MTI) – A magyar labdarúgó-válogatott története során eddig két alkalommal találkozott az észt csapattal, egyszer győzött, egyszer pedig vereséget szenvedett.

Magyar válogatott – Halmosi helyett Vanczák a keretben

Budapest, 2012. október 9., kedd (MTI) – Vanczák Vilmos bekerült az észtek és a törökök elleni világbajnoki selejtezőkre készülő magyar labdarúgó-válogatott keretébe.

Magyar válogatott – Egervári: Most jönnek a legfontosabb meccsek

 Telki, 2012. október 8., hétfő (MTI) – Egervári Sándor, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya szerint együttese a két legfontosabb világbajnoki selejtezőn szerepel majd pénteken Észtország otthonában, négy nappal később pedig hazai környezetben Törökország ellen.

Vb-selejtezők – Megvan a török keret

Budapest, 2012. október 5., péntek (MTI) – Kijelölte keretét Abdullah Avci, a románok és a magyarok elleni világbajnoki selejtezőkre készülő török labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Magyar válogatott – Már több mint tízezer jegy elkelt

Budapest, 2012. október 4., csütörtök (MTI) – Már több mint tízezer jegy elkelt a magyar labdarúgó-válogatott soron következő hazai világbajnoki selejtezőjére, amelyen október 16-án a törököket fogadja Egervári Sándor szövetségi kapitány csapata a Puskás Ferenc Stadionban.Sporthírek