Elek Ákos is edzésbe állhat Diósgyőrött (?)

Elek Ákos ott lehet a DVTK első edzésén
Elek Ákos ott lehet a DVTK első edzésén - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – A jövő héten szerdán már felkészülési meccset játszik a DVTK labdarúgócsapata.

Kedden kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra a Diósgyőri VTK NB I-es labdarúgócsapata. A piros-fehéreknek az első edzést ma (kedden) 10.00-tól tartja Diósgyőrben az együttes új vezetőedzője, Egervári Sándor, akinek ezt megelőzően sajtótájékoztató keretében lesz a diósgyőri belépője. A magyar labdarúgó-válogatott Eb-szereplése miatt szűkre szabott a felkészülés időtartama, ami nem egészen hathetes, ugyanis február 13-án, Felcsúton, a Puskás AFC vendégeként már bajnokit kell játszaniuk a diósgyőri labdarúgóknak.

A papírmunka van hátra

Az első tréningen új játékosok felbukkanására kevés az esély, egy régi-új labdarúgó viszont valószínűleg edzésbe áll, ugyanis az Észak-Magyarország értesülése szerint Elek Ákos Kínából való visszaigazolásának ügyében a DVTK és az ázsiai Changchun Yatai között létrejött a szóbeli megállapodás, és már csak a papírmunka van hátra, ami megszüntetné a magyar válogatott középpályás 2016. december 31-ig érvényes kínai szerződését, és lehetővé tenné a Diósgyőrbe való leigazolását.

A Kassa ellen

A DVTK a felkészülési időszak alatt, a tervek szerint valószínűleg hét meccset játszik majd, az elsőt már a jövő héten szerdán, a szlovák másodosztályban szereplő FC Lokomotiva Kosice ellen, Diósgyőrben (az ezzel kapcsolatos hír a szlovák együttes honlapján már napvilágot is látott), további 3–4 találkozót pedig a törökországi edzőtáborozás során, Belekben január 17-e és 28-a között.

ÉM-BCS
hirdetés
hirdet�s