Friss hírek

2009.05.24. 14:34

LABDARÚGÁS - Örömünnep Wolfsburgban

<p>Hajnalig tartó ünneplés kezdődött a Volkswagen gyár városában, miután szombat délután a Bundesliga történetében először megszerezték a bajnoki címet jelentő salátástálat. A Bréma legyőzése után a csapatot 100 ezer ember fogadta a wolfsburgi városháza előtti téren.</p>

"Fantasztikus érzés itt lenni"- mondta az ünneplés közepette a 23 esztendős bosnyák támadó, Dzeko. " Két éve, amikor Németországba szerződtem, gondolni sem mertem volna, hogy egyszer német bajnok lehetek" - folytatta a légiós.

" Az álom valósággá vált"- nyilatkozta a wolfsburgiak sikerkovácsa, Felix Magath. "Talán nem a miénk volt a legjobb együttes az egész szezont tekintve, de mi játszottuk a legjobb futballt, és megérdemelten lettünk bajnokok" - értékelt az edző, aki nem arathatja le a munkája gyümölcsét a Bajnokok Ligájában, mert már korábban eldőlt, hogy a Schalkénél folytatja pályafutását.

A Wolfsburg csapata 80 gólt szerzett a bajnokságban, és a találatok nagy részét, szám szerint 54-et a Dzeko-Grafite csatárduó rúgta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!