Eldőlt: Herczeg Andrásé a DVSC kispadja!

Akt.:
Herczeg András
Herczeg András - © Fotó: Kovács Péter
Debrecen – Ahogy azt a Napló korábban jelezte, a DVSC labdarúgócsapat vezetőedzői posztjára a klubvezetés Herczeg Andrást szemelte ki. A tárgyalások csütörtökön sikerrel jártak, a következő idényben a korábbi sikeredző irányítja a Lokit.

A klub honlapja szerint a szakmai stábot a felkészülés kezdetéig állítja össze a régi-új vezetőedző.

Herczeg András a DVSC történetének legsikeresebb edzője. Először 1997 tavaszától másfél éven keresztül irányította a csapatot, 2004 novemberében pedig ismét leült a felnőtt együttes kispadjára, mint pályaedző, és segítette Supka Attila és Miroslav Beranek munkáját. Ez idő alatt a csapat három bajnoki címet nyert.

Miután Miroslav Beránek 2007 decemberében bejelentette, nem hosszabbítja meg lejáró szerződését, a szakmai stáb élére Herczeg András került, akivel sikert sikerre halmozott az együttes. Irányításával a DVSC két bajnoki címet, egy ezüstérmet, két Magyar Kupát, két Szuperkupát és egy Ligakupát nyert, emellett bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe, egy évvel később az Európa-liga csoportkörébe.Többen is távozhatnak a Lokiból

Bár nagy a csend, de a felszín alatt komoly változások körvonalazódnak a DVSC futballcsapatánál. Mint arról korábban már beszámoltunk, távozott az együttestől Szuk Hjun-Jun, Haris Handzic és Ivan Kelava, a két csatár és a kapus után pedig néhány nappal Frank Feltschertől is megvált a Loki.
hirdetés


hirdet�s