Eldőlt: csak 306 DVTK szurkoló lehet a balmazújvárosi vendégszektorban

Akt.:
A legfanatikusabb diósgyőriek Sopronba is elkísérték a csapatukat legutóbb
A legfanatikusabb diósgyőriek Sopronba is elkísérték a csapatukat legutóbb - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Múlt héten mindössze 90 perc alatt elfogyott a Balmazújváros – DVTK mérkőzésre, a vendégszektorba szóló 306 belépőjegy. A DVTK minden idők második legjobb rajtjának és a diósgyőri szurkolók közismert fanatizmusának köszönhetően előre borítékolható volt, hogy újabb jegyekre nyílik igény.

Emiatt a DVTK hivatalos levélben kérte az újonc klubot további szektorok megnyitására. A keddi biztonságtechnikai megbeszélésen a rendező klub határozottan képviselte álláspontját, mely szerint nincs lehetőség a vendégszektor befogadóképességének bővítésére, és további DVTK szurkolók beengedésére – számolt be a dvtk.eu.

Ön szerint mi lesz a Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Diósgyőri VTK mérkőzés végeredménye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Ezért a balmazújvárosiak kérik a diósgyőri szurkolókat, hogy jegy nélkül senki ne induljon el a mérkőzésre. Arról is tájékoztatott a hazai klub, hogy a rendezők fokozottan ellenőrzik a balmazújvárosi szektorokba belépők személyazonosságát, elkerülendő, hogy vendégszurkolók a nem számukra fenntartott szektorokban foglaljanak helyet.

Ezzel eldőlt, szombaton 18 órától csak a 306 szerencsés diósgyőri buzdíthatja a helyszínen a kedvenceit.


Így néz ki a szombati pályaválasztó vendégszektora
Miskolc - Balmazújvárosban kedden lehet biztosat tudni arról, hogy növelhető-e a vendéglétszám a stadionban. A labdarúgó NB I 4. fordulójában szombaton 18.00-tól Balmaz Kamilla Gyógyfürdő – Diósgyőri VTK meccset rendeznek Balmazújvárosban, a városi stadionban. A meccs iránt nagy érdeklődés mutatk...