Elcsípték a miskolci szesztolvaj nőt

Akt.:
Bolti tolvaj - illusztráció
Bolti tolvaj - illusztráció
Miskolc, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. október 27-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében a miskolci rendőrök 2015. október 27-én öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság G. Laura 25 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személyt 9 óra 40 perckor az egyik miskolci áruházban szeszes ital eltulajdonítása közben érték tetten az üzlet biztonsági őrei, akik a rendőrök kiérkezéséig visszatartották a tolvajt. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci járőrök további négy személlyel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

A fentieken túlmenően a szerencsi egyenruhások egy elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában öt személyi sérüléssel végződő közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés


hirdet�s