Elbúcsúztatták a meggyilkolt férfit és lányát…

Elbúcsúztatták a meggyilkolt férfit és lányát…
Járdánháza – Zárt körben temették el az Ózdon meggyilkolt vállalkozót és kislányát pénteken délben Járdánházán. Szigorú őrző-védő biztonsági szolgálat ellenőrzése mellett helyezték örök nyugalomra őket.    

Szigorú őrző-védő biztonsági szolgálat ellenőrzése mellett helyzeték örök nyugalomra pénteken délben a járdánházai temetőben a másfél hete agyonlőtt ózdi vállalkozót és kislányát. A falu temetőhöz vezető utcáit egyirányúsították, és megtiltották a parkolást is. Az önkormányzat határozatban intézkedett erről az helyszínen megszólított polgárőrök szerint. A sajtó képviselőt kizárták a temetőből.
Még a temetőhöz vezető utat is kibérelték a helyszínen lévő rendőr és a szertartást felügyelő biztonsági szolgálat teljesítő emberei elmondása alapján, ezért a szertartásról képfelvételek nem készülhettek. Mintegy ezer fő lehetett szemtanúja, amint örök nyugalomra helyezik apát és lányát. A csendet a temetés vége felé lövéssorozat törte meg. Mint azt később, a távozóktól megtudtuk, a vállalkozó vadásztársai búcsúztak el ily módon, díszsortűzzel barátuktól, és kislányától. A lovas egyesület tagjai pedig, akik a vállalkozó, Sándor és gyermeke Bernadett is rendszeresen lovagoltak, huszár ruhába öltözve tisztelegve búcsúztatták mindenki által szeretett és tisztelt apától és gyerekétől.

Kapcsolódó cikkek:

  • “Nagy baj történt!” – mondta Juditnak Ádám
  • A bizalom lett a végzete
  • Középiskolások segítettek a holttest cipelésében
  • Elsírta magát a gyilkos a bíróságon
  • Agyonlőtte hitelezőjét, és annak kislányát