Eladó 20 miskolci villamos – a bécsi pirosak és 12 Tátra

Akt.:
Villamost vegyenek! - illusztráció
Villamost vegyenek! - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – Már nem csak a piros bécsi villamosokat lehet megvásárolni az MVK-tól, hanem egy tucat Tatra villamost is meghirdettek a használt autókra specializálódott portálon.

Még augusztusban szúrtuk ki a hasznaltauto.hu-n, hogy árulják a jó öreg bécsi villamosokat Miskolcon. Akkor és most is másfél millió forint + áfába került egy szerelvény, de aki vételre vállalkozik annak rá kell szánnia még egy kis pénzt a szállításra, ami nem olcsó (Budapestig 720 ezer+áfa), mivel egy eléggé méretes járműről van szó.

Azóta a nyolc meglehetősen idős villamos mellé felkerült 12 Tátra villamos is, ebből kilencnek a darabja 9.900.000+áfa, míg hármat el lehet vinni 7 millió+áfáért. A legkevesebbet futó darab 856 ezer km-t tett meg, míg a 1 millió 461 ezerkilométer, ami nem semmi! Érdekesség, hogy a piros-fehér színűre festettek 86-os, míg a sárga-zöld színkombinációjúak, pedig 89-es évjáratúak. Lóerőben igencsak ott vannak, 490 pacit pakoltak alá. Ismerik a klasszikus viccet: akarsz egy 490 lóerős tízmilliós járgánnyal utazni? Igen! Na akkor szállj fel a villamosra!

villamos1


A használt autók között hirdetik a miskolci villamosokat

Miskolc – Az ismert használtautó portálon akadtunk rá a jó öreg miskolci bécsi villamosokra. Másfél millió+áfáért meg lehet venni, csak legyen pénze elszállítani. tovább »

hirdetés


hirdet�s