EL-sorsolás: Nem voltak szomorúak Sivicék

Akt.:
Sivic Tomislav
Sivic Tomislav - © Fotó: Homoky György
Miskolc – Sivic Tomislav kívánsága bejött: a máltai Birkirkarát kapta az EL-ben a DVTK.


A labdarúgó Európa Liga 1. fordulójában a Diósgyőri VTK csapata július 3-án, Debrecenben a máltai FC Birkirkarát fogadja, a visszavágót egy héttel később, vagyis július 10-én játsszák a szigetországban – derült ki az Európai Labdarúgó Szövetség mai sorsolásán.


Ön szerint a Diósgyőri VTK vagy a máltai Birkirkara FC jut tovább az EL első selejtezőköréből?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

A DVTK szakvezetője, Sivic Tomislav az Észak-Magyarország munkatársától értesült a hírről, és gyorsan továbbadta az információt a stáb tagjainak, a körülötte lévőknek, útban a büki edzőtábor felé.

– Hát akkor ez bejött, a kívánságlistánk első helyén szereplő csapatot kaptuk – mondta boldogsággal a hangjában Sivic Tomislav, majd gyorsan hozzátette: – Persze azért most nem lesz örömünnep, hiszen ebben a mezőnyben bárki ellen, két meccsen keményen meg kell harcolni a továbbjutásért. Most megkezdhetjük az információgyűjtést az ellenfelünkről, annak érdekében, hogy minél nagyobb esélyünk legyen arra, hogy az Európa Liga 2. fordulójában is érdekeltek legyünk.

Kísérje el a DVTK csapatát Máltára, kösse egybe nyaralással a szigetországi kiruccanást! Szállásajánlatok már 34.200Ft-tól a Szerviz Iroda kínálatában! (X)

ÉMSporthírek