Éjszakai pillangót fogtak Miskolcon – Rendőrségi hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből

Autósoknak kínálta bájait a fiatal nő - illusztráció
Autósoknak kínálta bájait a fiatal nő - illusztráció
Miskolc, Mezőkövesd, Ózd, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. július 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. július 23-án öt személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság Sz. Nikoletta 33 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont nőt a rendőrök 21 óra 40 perckor Miskolcon, a Soltész-Nagy Kálmán utcán – védett övezetben – tetten érték, miközben szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedő járművezetőknek. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy nővel szemben szintén tiltott prostitúció, az ózdi és a mezőkövesdi járőrök egy-egy férfival tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás), míg az edelényi egyenruhások egy személlyel szemben a távoltartó határozat szabályainak megszegése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot. Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci és a szerencsi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további négy esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –