Éjjel volt nagy legény a miskolci férfi, még a rendőröket is szidalmazta

Akt.:
Éjjel volt nagy legény a miskolci férfi, még a rendőröket is szidalmazta
Kazincbarcika, Miskolc, Ózd – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2016. január 31-én történt rendőrségi eseményeiből.

A megyében 2016. január 31-én garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság R. Gergő 29 éves miskolci lakossal szemben. Az eljárás alá vont személy 4 óra körüli időben egy miskolci éjszakai klubban hangoskodott, majd a kiérkező rendőröket szidalmazta, amely cselekménye alkalmas volt arra, hogy másokban riadalmat és megbotránkozást keltsen. A szabálysértőt a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A miskolci rendőrök további egy fővel tulajdon elleni szabálysértés (lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítja bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást az ózdi- és a kazincbarcikai járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –