Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl

Budapest, 2018. szeptember 5. Szepessy Kornél, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. vezérigazgatója (b) és Benkő Tibor honvédelmi miniszter megállapodást ír alá a Nemzeti Költségalapról a Honvédelmi Minisztériumban 2018. szeptember 5-én.
Budapest, 2018. szeptember 5. Szepessy Kornél, a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. vezérigazgatója (b) és Benkő Tibor honvédelmi miniszter megállapodást ír alá a Nemzeti Költségalapról a Honvédelmi Minisztériumban 2018. szeptember 5-én. - © MTI Fotó: Bruzák Noémi
Budapest – Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Minisztérium és a HungaroControl Magyar Légiforgalmi Szolgálat Zrt. annak érdekében, hogy több katona segítse a légiforgalom irányítását.

A szatárca szerdai, MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a Benkő Tibor honvédelmi miniszter és Szepessy Kornél HungaroControl vezérigazgató által szerdán aláírt szerződés rögzíti, hogy az eddigi 16 katona mellett további 34 hivatásos kezdhet el olyan tanfolyamokat és képzéseket, amelyek elvégzése után hatékonyabban járulhatnak hozzá a polgári és a katonai légi navigáció fejlődéséhez.

-MTI-