Együtt ügyeskedtek a diák kerékpárosok

Együtt ügyeskedtek a diák kerékpárosok
Miskolc – A biztonságos közlekedés terjesztése a fő célja a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupának.

Az Országos Rend­őr-főkapitányság Országos Balesetmegelőző Bizottság megbízásából a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőző Bizottság szervezésében kedden kezdődött meg és máig tart Miskolcon a XXIV. Kerékpáros Iskola Kupa országos döntője.

orsz-bringa-bajnoksag05-st

Baleset-megelőzés

A szervezőktől megtudtuk, hogy a verseny célja az általános iskolás tanulók iskolai és azon kívüli keretekben történő közlekedésbiztonsági, baleset-megelőzési ismeretek és jártasságok oktatásának és nevelésének módszertani segítése és az elsajátított ismeretek felmérése.
orsz-bringa-bajnoksag12-st

Elméletben és gyakorlatban

A XXIV. Kerékpáros Iskola Kupa keretében kedden a Bástya Hotelben elméletben csaptak össze az ország minden tájáról érkezett versenyzők. Tegnap gyakorlati versenyekkel folytatódott a kupa a Miskolci Rendészeti Szakközépiskolában és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei kormányhivatal Kassai utcai KRESZ-parkjában. Az ünnepélyes eredményhirdetés ma 10 órakor a miskolctapolcai Avalon Parkban lesz.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s