Együtt örülni a győzelmeknek

Nyíregyháza – Az alapszakasz utolsó hazai fellépésén elsőrendű feladat a győzelem kiharcolása a Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapata számára. Az őszi szezonban lejátszott mérkőzés tudósítása. [.pdf – 53KB]

A nyírségi egylet valamennyi közvetlen riválisát (Békés, Győr, Gyöngyös, Százhalombatta) legyűrte a bujtosi csarnokban – a pénteken érkező, a táblázat legvégén veszteglő Komlóval sem tehet kivételt.

A mérkőzés „behúzása” esetén a zárkörben, Békésen révbe érhet, azaz a legjobb nyolc közé furakodhat a Jano-gárda, ami pályaelőnyt biztosít a roppant rázósnak ígérkező rájátszásban. A tét nagy, miközben a vezérkar  nem kis engedményt tett: a drukkerek ingyen tekinthetik meg az aktuális bajnoki összecsapást.

Nem mellékesen a felvezető programban a bajnokság névadó szponzora promociós műsorát láthatja a közönség.

– A csapat minden meccsen megteszi, amit lehet, én pedig azt szeretném, ha valamennyien együtt örülnénk a győzelmeknek – jelezte Jano Pál, az NYKSE edzője.

– Élvezzük ki a siker pillanatát, annál is inkább, mert higgyék el, nem könnyű megfelelni az elvárásnak: sorozatban nagyon fontos mérkőzéseket játszunk olyan ellenfelekkel szemben, amelyek hasonló célokért küzdenek. Kiélezett szituációkban kell rendre jól dönteni és biztosra vehető, hogy a hatos falat védekező Komlóval is nehéz dolgunk lesz.

Noha a vendégek az utolsó helyen állnak, nem szabad lebecsülni őket, éppen ezért felkészültünk a találkozóra. Figyelmet fordítunk az átlövők, Kaplonyi és Kékesi semlegesítésre, valamint Cifráról sem szabad elfeledkezni. Természetesen nyerni akarunk, de még egyszer mondom: meg kell küzdeni a sikerért!

– Koncz Tibor –