Együtt dolgozás és kitartás Hernádkércsen

Akt.:
Nagy siker volt az előadás
Nagy siker volt az előadás
Hernádkércs – A munka, az összefogás, a hit erejével: adventváró rendezvény volt Hernádkércsen.


A hernádkércsi AGROKÉRCS Egyesület támogatásával színvonalas advent előtti rendezvényen vehetett részt a körzet művészet iránt érdeklődő lakossága a helyi templomban november 29-én.

Bibliai példák

Az esemény bevezetéseképpen Varga Béla esperes beszélt a munka, az összefogás és a hit összetartó, egységes erejéről, majd Kozma István, a község polgármestere köszöntötte a megjelenteket, bibliai példákkal erősítette meg a közös együtt dolgozás és a kitartó munka értékteremtő, közösségformáló jelentőségét.

Az est további részében Jancsó Dóra színésznő, Fehér Nóra, a Kormorán Együttes, Cselepák Balázs, a Győri Nemzeti Színház és Kacsenyák Gábor, a Miskolci Musical- és Dalszínház művészei lélekhez szóló műsorukkal szórakoztatták a megjelenteket. Előadásuk szólt a hazafiságról, a hitről, az adventi várakozásról, a barátságról.

A rendezvény zárásaként Benes Imre, a hernádkércsi AGROKÉRCS Egyesület ügyvezetője köszönte meg a művészeknek az adventi várakozásra felkészítő előadását. Az est mottójához hozzátette: „Nem az a tökéletes munka, amihez nincs mit hozzátenni, hanem amiből nincs mit elvenni”.

ÉM