Egyre több ufó Magyarország felett?

Egyre több ufót látnak (mások szerint: vélnek látni) hazánkban. Nyáron különösen sok észlelés történt. Talán a kedvező klíma miatt ilyen népszerű hazánk ufókörökben?

Hódmezővásárhelyen egy idős férfi „kis szürke lényeket” látott, akik „szorgoskodtak körülötte” – írja a Bors. A férfi másnap borotválkozás közben lyukat vett észre a mellkasán.

Sós Tibor, a Magyar Ufókutató Szövetség tagja a Borsnak elmondta: érthetetlen, de nincs forradás a lyuk körül. Az idegen lények iránt több mint húsz éve érdeklődő úr szerint az ufók egyre gyakrabban jelennek meg a Földön, jellemzően a falvakban és a tanyavilágban, mert kerülik a feltűnést. Sós elmondta: „a jelenlegi adatok szerint” a földönkívülieket nagyon érdekli a csecsemőmirigy. Sós Tibor azóta hisz az ufókban, amióta egy bácsi elmesélte neki: kis zöld lénnyel találkozott a disznóólnál.

Egyre több észlelés érkezik a Magyar UFO Kutatási Központ Alap és Archívumba, melynek weboldalán elolvashatók a legfrissebb bejelentések.

Forrás: Zoom, Bors0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s