Friss hírek

2010.10.29. 16:45

Az esők miatt csúszik a 86-os főút zalai szakaszának felújítása

<p>Az elmúlt hónapok csapadékos időjárása miatt várhatóan csúszik a 86-os főút Zala megyei felújítása. A beruházás így várhatóan 2012 közepére fejeződik be - adta hírül pénteken a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. Kommunikációs Irodája.</p>

A 86. számú főutat 27 kilométeren korszerűsítik. A szlovén határ és Vas megye határa közötti szakasz felújítási munkálatainak befejezését 2011. november 30-ról valószínűleg 2012. június 30-ra módosítják - olvasható a NIF közleményében.

Az érintett útszakaszon erősebb burkolatot építenek ki, emellett felújítanak hét hidat, három új csomópontot alakítanak ki, egy meglévőt pedig átépítenek. Ezenkívül forgalomcsillapító szigeteket, valamint egy új autóbuszfordulót is építenek. Jelenleg hét szakaszon folynak a munkálatok, közülük három felújítása közel került a befejezéshez. Az építési munkálatokat további öt útszakaszon a jövő évben kezdik meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!