Egyre közelebb a DVTK-hoz Elek Ákos

Akt.:
Elek Ákos visszatérhet Diósgyőrbe
Elek Ákos visszatérhet Diósgyőrbe
Miskolc – A válogatott középpályás már korábban jelezte, hogy vissza szeretne térni Magyarországra és jó esély van, hogy ismét a DVTK-ban láthatja a közönség.

“Most, hogy kijutottunk az Eb-re, talán emiatt kézenfekvőbb lenne hazajönni, szem előtt lenni és itt készülni az Európa-bajnokságra” – nyilatkozta az Észak-Magyarországnak néhány hete Elek Ákos, akivel a DVTK sportigazgatója Árki Gábor Kínában is rendszeresen tartotta a kapcsolatot. “Elek Ákos vezéregyéniség lehetne a csapatunkban, ha hozzánk térne vissza.” – nyilatkozta Árki Gábor az Észak-Magyarországnak.

Az nso.hu értesülései szerint a 27 éves válogatott középpályás már megállapodott a DVTK-val, és a szerződése független attól, hogy Egervári Sándor lehet a szakmai munka felelőse, akivel korábban a válogatottnál dolgoztak együtt, és nagyon jó volt a kapcsolatuk. Vagyis ha Egervári Sándor mégsem ír alá, Elek Ákos akkor is érkezhet.

A szerződéskötés az ő esetében most már csak attól függ, hogy a Changchun Yatai-val kötött kontraktusát sikerül-e megszüntetnie, hogy szabadon igazolhatóvá váljon, de az nso.hu úgy tudja, a csangcsuniak hajlandóak elengedni Eleket, akit idén januárban éppen Diósgyőrből szerződtettek, és aki 27 bajnokin lépett pályára azóta a kínai élvonalban, két gólt szerezve.


DVTK: Elek Ákos a csapattal

Miskolc – A magyar labdarúgó-válogatott középpályása, Elek Ákos, aki jelenleg a kínai Changchun Yatai játékosa, is jelen volt a DVTK szerdai bajnokiján, az MTK elleni 1-1-re végződött meccsen, és a csapattal együtt részt vett a meccset követő közös vacsorán is. tovább »

Elek és Vanczák Diósgyőrben?

Miskolc – Hazatérne Elek Ákos és Vanczák Vilmos, a diósgyőri labdarúgócsapatban is megfordult két labdarúgó, akik sokszoros magyar válogatottak. Mekkora esély van arra, hogy Diósgyőrben folytassák? – kérdeztük a DVTK sportigazgatóját. tovább »

Leírhatatlan, amit érez Elek Ákos

Miskolc – Elek Ákos 37. válogatott mérkőzésén ünnepelte a kontinens­viadalra való kijutást. tovább »