Egyperces

2016.11.11. 11:21

Egy beteg nő örökbe fogadott egy siket, fül nélkül élő macskát, aki cserébe megmentette az életét

A mentális betegségben szenvedő Mollyt egyedül a kilenc és fél éves állat tudja megnyugtatni.

A mentális betegségben szenvedő Mollyt egyedül a kilenc és fél éves állat tudja megnyugtatni.

Amikor a szorongásos zavarokkal küzdő Molly Lichtenwalner megismerte Otitist, a fülek nélkül élő fehér macskát, rögtön tudta, hogy milyen sokat jelentenek majd egymásnak. Az állatnak korábban középfülgyulladása volt miután ciszták alakultak ki a fülében. Egy műtét során eltávolították azokat, viszont a macska elvesztette a hallását, valamint a füleit is. A kilenc és fél éves állat siketen és magányosan töltötte mindennapjait egy menhelyen, amikor találkozott Mollyval.

- Egy autóbaleset miatt szorongásos zavarokkal küzdöttem... viszont úgy döntöttem, örökbe fogadok egy kisállatot, hátha az tudja enyhíteni a szorongásomat, mert semmi nem segíthet jobban, mint egy szőrös barát - fogalmazott a lány. Otitis pedig jobban segített, mint azt Molly gondolta és legjobb érzelmi támogatójává vált, a cicus pedig nem győz eléggé hálás lenni a gondoskodásnak. Otitis mindig tudja, hogyan nyugtassa le Mollyt ha pánikrohamok törnek rá és ő az egyetlen, aki meg tudja nyugtatni. - Ő a legjobb dolog, ami történt velem. Ő mentett meg engem és nem én őt - mondta Molly.

Forrás: Boredpanda.


Mindannyian tudjuk, hogy amikor nem vagyunk otthon, kedvenceink bizony nem ülnek egy helyben. A következő ebek viszont egyáltalán nem számítottak arra, hogy rosszalkodás közben megörökítik őket.

A gondozók mindent megtesznek azért, hogy az állatnak kinőjenek a tüskéi, de egyelőre nincs eredmény.

Az állat rögtön a víz felé vette az irányt, amikor látta, baj van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!