Egyperces

2010.09.24. 06:06

Cukkinivel verte vissza a medvetámadást egy amerikai nő

<p>A kertjében termett cukkinival verte vissza egy kilencven kilogrammos fekete medve támadását egy amerikai nő Montana államban - közölte csütörtökön a helyi rendőrség. A nő nem sérült meg.</p>

A támadás helyi idő szerint szerda este, nem sokkal éjfél után történt a Montana állam nyugati részén található Missoula megyében - közölte a megyei sheriff hivatal. A fekete medve a nő házának hátsó kertjében rátámadt az egyik kutyára, majd amikor a nő egy üvöltéssel magára vonta az állat figyelmét, a medve rárontott, és a lába felé kapott.

Rich Maricelli rendőrhadnagy elmondása szerint ekkor a nő gyorsan beugrott a háta mögött lévő ajtón, majd a konyhapultra nyúlva felkapta a legközelebbi tárgyat: egy harminc centiméteres cukkinit. A nő fogta a kertjében termett zöldséget, és a kilencven kilogrammos állathoz vágta. A zöldség a medve fejének csapódott, amire az állat elmenekült.

Maricelli közölte, hogy nőt, akiknek a nevét nem hozták nyilvánosságra, nem kellett orvosi ellátásban részesíteni. Az állatvédelmi hatóság emberei közben keresik a medvét.
- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!