Egymillió forintos dobás

Egymillió forintos dobás
Egy millió forintot nyerhetnek a szerencsés és ügyes nézők a DKSK Miskolc kosárlabda meccsein.

A DKSK Miskolc női kosárlabdacsapatának következő meccsétől kezdve egymillió forintért dobhatnak kosárra a nézők, a szezon összes hazai mérkőzésén – tudtuk meg HatvaniOlivértől, a klubot működtető kft ügyvezető igazgatójától.

Ugyanis az október 19-én, 18 órától, a miskolci városi sportcsarnokban megrendezésre kerülő DKSK Miskolc – BK Siemens Poprad Európa-kupa mérkőzésen is zajlik már az új játék, amelynek az a lényege, hogy minden mérkőzésen kisorsolnak egy nézőt, aki kap egy labdát, és az egyik büntetővonal mögül megcélozhatja a túlsó gyűrűt. Ha dobása betalál, akkor egymillió forintot kap.

Hatvani Olivér elmondása szerint a kisorsolt néző azonban választhat, hogy erről a 24 méteres dobástávolságról, vagy a közelebbiről, a félpályáról célozza meg a gyűrűt. Ez utóbbiról sikeresen végrehajtott dobás után 100 ezer forint üti a vállalkozó kedvű néző markát.

Az ügyvezetőtől azt is megtudtuk, hogy sikertelen dobás után sem távoznak üres kézzel a kisorsolt nézők, egy kisebb ajándékot mindegyikőjük fog kapni.

BCS