Egyfolytában képernyőn a Loki

DVSC
DVSC
Debrecen – Amint azt az utóbbi években már megszokhattuk, a DVSC-TEVA alakulata igencsak az érdeklődés középpontjában van, erre a legjobb bizonyíték, hogy a közeljövőben öt olyan meccset is közvetítenek a televíziók, ahol a Loki lép pályára.

A közelmúltban az MLSZ-ben elkészítették a Soproni Liga 8-12. fordulójának programját, amelyből kiderült, hogy négy bajnoki mérkőzését is közvetítik a bajnokcsapatnak. Szeptember 14-én, pénteken 19 órától a Duna TV nyilvánossága előtt lép pályára Debrecenben a Vasas, majd 22-én Nyíregyházára látogat Miroslav Beránek együttese, a 15 órakor kezdődő találkozót a Sport TV sugározza.

A 11. forduló összecsapását, október 6-án, 15 órától rendezik, ekkor a REAC vendégeként futballoznak Dzsudzsák Balázsék, ezt a derbit is a Sport TV közvetíti. A következő fordulóban a Sopront látogat az Oláh Gábor utcai stadionba, az októbert 19-én, pénteken 19 órától kezdődő összecsapást a Duna TV-n láthatják a szurkolók. A bajnoki találkozón túl elkészítették a Ligakupa menetrendjét is, eszerint a szeptember 19-én, szerdán 19 órakor megrendezendő Vasas–DVSC-TEVA meccset a Sport TV tűzi műsorára.

Szacsa kidőlt

Egy darabig sem bajnoki, sem Ligakupa mérkőzésen nem léphet pályára Szatmári Csaba, a Loki védője, ugyanis a baloldali bekk térdsérüléssel bajlódik s a kivizsgálások után kiderült, kés alá kell feküdnie. – Először oldalszalag problémára gyanakodtak az orvosok, de voltam MRI-vizsgálaton, amely kimutatta, hogy beszakadt a porc a jobb térdemben, ezért atroszkópiás beavatkozásra lesz szükség – mondta Szacsa a klub honlapjának. – Nem számít nagy műtétnek, de utána két-három hetet pihennem kell, ezt követően kezdhetem el az edzéseket.

Menetrend

Soproni Liga

8. forduló (09. 14., péntek 19 óra):
DVSC-TEVA–Vasas (Duna TV)
9. forduló (09. 22., szombat 15 óra):
Nyíregyháza–DVSC-TEVA (Sport TV)
10. forduló (09. 29., szombat 18 óra):
DVSC-TEVA–Tatabánya
11. forduló (10. 06., szombat 15 óra):
REAC–DVSC-TEVA (Sport TV)
12. forduló (10. 19., péntek 19 óra):
DVSC-TEVA–FC Sopron (Duna TV)

Ligakupa
4. forduló (09. 19., szerda 19 óra):
Vasas–DVSC-TEVA (Sport TV)
5. forduló (10. 03., szerda 18 óra):
DVSC-TEVA–DVTK
6. forduló (10. 10., szerda 15 óra):
Nyíregyháza–DVSC-TEVA

Kapcsolódó anyagok:

  • Szerez-e megnyugtató előnyt a Loki kedden?
  • Milyen szereplést vár a Lokitól az új idényben?
  • Lukács Laci a Wyrfarkasról